Etsimme purjehduskoulun päävalmentajaa sekä kilparyhmien vastuu- ja tuntivalmentajia

Espoon Merenkävijöiden junioritoiminta on hauskaa ja opettavaista. Seurassamme harjoittelee ja kilpailee 65 purjehtijaa optimistijollilla, zoomeilla ja e-jollilla. Purjehtijoiden tukena on 10 valmentajaa, apuohjaajat sekä aktiivinen junioritoimikunta.

Työskentelemme innostavassa ja yhteisöllisessä ympäristössä, jonka tavoitteena on kasvattaa nuorista osaavia ja innostuneita purjehtijoita. Valmentajana inspiroit ja kehität nuoria sekä ohjaat heitä kohti rentoa, mutta tavoitteellista harrastamista.

Haemme nyt kaudelle 2024

  • Purjehduskoulun päävalmentajaa
  • Vastuuvalmentajia
  • Tuntivalmentajia

Purjehduskoulun päävalmentaja (kuukausipalkka)

EMK järjestää kesäisin neljä viikon mittaista purjehduskoulua aloittelijoille sekä kaksi viikon leiriä kilparyhmille. Lisäksi osallistumme aktiivisesti luokkaliittojen tapahtumiin ja kilpailuihin. Etsimme nyt päävalmentajaa vastaamaan toiminnan suunnittelusta, järjestelyistä ja valmennuksesta.

Tutustu tehtävään ja hae!

Kilparyhmän vastuuvalmentaja (tuntipalkka)

Järjestämme tavoitteellista harjoittelua optimistijollille, zoomeille ja e-jollille. Ryhmät harjoittelevat iltaisin 2-3 kertaa viikossa sekä viikonloppuisin luokkaliittojen kilpailu- ja leiriaikataulujen mukaisesti. Haemme nyt kaikille ryhmille omaa vastuuvalmentajaa, joka vastaa purjehtijoiden tavoitteellisesta kehittämisestä, toiminnan suunnittelusta sekä valmennuksesta.

Tutustu tehtävään ja hae!

Tuntivalmentaja (tuntipalkka)

Tuntivalmentajana sijaistat vastuuvalmentajia ja olet apuna silloin, kun ryhmäkoko on suuri. Apuvalmentajaksi voit ilmoittautua, vaikka et pystyisi sitoutumaan harjoitusryhmien säännölliseen valmentamiseen.

Tutustu tehtävään ja hae!