Tallklippan

Tallklippan

EMK:n kerhosaari Tallklippan sijaitsee Kirkkonummella Porkkalanniemen itäreunalla, 60´2.1´N 24´34.3´E, noin 11mpk Haukilahdesta. 

Jokaisen venekunnan tulee lunastaa toimistolta saaren käyttötarra (30 euroa). Se tulee olla jokaisella venekunnalla – kiinnittyy sitten pelkästään laituriin tai käyttää saaren kaikkia fasiliteetteja. 

Saaressa ei ole talonmiestä vaan jokaisen kävijän tulee omalta osaltaan huolehtia siitä paikat jäävät siistiin kuntoon. 

Tallklippan on seuran helmi – pidetään siitä yhteisesti hyvää huolta!

 

Tallklippanin talkoot 17.-18.9

Lauantaina aloitetaan työnjaolla noin klo 10. Tällöin on tarkoitus laittaa saari talvikuntoon, vaikkakin saarta voi talkoidenkin jälkeen käyttää.

Mukavaa yhdessä tekemistä yhteisen asian hyväksi. Luvassa perinteiseen tapaan hurjan hauska päivä, jossa äärimmäisen mukavan seuran lisäksi on tarjolla riittävästi talkoosapuskaa ja juomaa.

 

Ilmoittaudu mukaan syksyn ehdottomasti parhaisiin talkoisiin osoitteeseen  toimisto@emk.fi  ke 14.9 mennessä. Kerro samassa viestissäsi mahdolliset ruoka-aineallergiat, jotta talkookeittiö voi huomioida ne.

Tervetuloa!

Saari-isäntäpariskunnat

Mika & Kati ja Outi & Vesa

Saari-Isäntäpariskuntien huomioita kesältä 2022:

Kuluneen kesän aikana Tallklippanilla on ollut edellisen kesän malliin kuhinaa. Niin yön yli vierailijoita kuin päivämatkaajia on ollut runsain määrin niin vanhoja kävijöitä kuin uusia käyttäjiä. Ei välttämättä enemmän kuin viime kautena. Huomioita kuitenkin kaudesta on, että edelleenkään kaikki kävijät eivät ole tutustuneet saaren sääntöihin, sillä kaikki kävijät eivät ole esim. kirjanneet rantautumisia tai saunavuoroja, tai lähin roskis ei ollut kaikilla omassa veneessä

 

Tallklippan satama ja lähestymislinjat idästä ja etelästä