Tallklippan

Tallklippan

EMK:n kerhosaari Tallklippan sijaitsee Kirkkonummella Porkkalanniemen itäreunalla, 60´2.1´N 24´34.3´E, noin 11mpk Haukilahdesta. 

Jokaisen venekunnan tulee lunastaa toimistolta saaren käyttötarra (30 euroa). Se tulee olla jokaisella venekunnalla – kiinnittyy sitten pelkästään laituriin tai käyttää saaren kaikkia fasiliteetteja.

Ponttonilaituri pyritään viemään saareen huhtikuun aikana.

Tallklippanin käyttö koronaepidemian aikana:

Tallklippan on auki normaalisti. 

Yhteissaunoja ei järjestetä. Saunat ovat käytössä normaaleihin, venekohtaisiin saunavuoroihin erityistä hygieenisyyttä noudattaen ja oman harkinnan mukaan

Emme kättele tai halaa kohdatessa. Tervehditään silti ja vaihdetaan kuulumiset, mutta etäämmältä.

Annetaan jokaiselle riittävä, minimissään metrin suojaetäisyys kohdatessa.

Yleisiä, kaikille avoimia talkoita ruokailuineen ei järjestetä. Isännät huolehtivat välttämättömien kevättöiden tekemisestä kutsumiensa (tarvittaessa) venekuntien kanssa.

Erityisohjeita kiinnittymisestä ei anneta, koska suositellut suojaetäisyydet tulevat riittäviksi normaalilla kiinnityksellä.

Ryhmien illanistujaisia tai musisointeja ei järjestetä. Ehdoton yläraja on 10 hlöä samassa tilassa, mutta myös pienempien ryhmien osalta on syytä olla erityisen pidättyväinen.

Saunoissa ja grillikatoksessa noudatetaan normaaliakin suurempaa siisteyttä ja erityisesti ovien kahvat ja muut tarttumapinnat pyritään pesemään pesuaineella tai pyyhkimään desinfioivalla aineella aina käytön jälkeen.

Ohjetta päivitetään koronatilanteen kehittymisen mukaan.

Tallklippan satama ja lähestymislinjat idästä ja etelästä