Jäsenyys

Jäsenyys

Jäsenhakemus tehdään joko tästä tulostettavalla emkjäsenhakemus 2018 
tai seuran toimistosta saatavalla jäsenhakemuslomakkeella. Hakemukset toimitetaan allekirjoitettuina joko sähköpostin liitetiedostona tai postitse seuran toimistoon. Liittymiseen vaaditaan kaksi EMK:n seuran vuosijäsentä suosittelijoiksi. Jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa. Uusi jäsen saa postitse tiedon jäsenyyden hyväksymisestä. Jäsenyys astuu voimaan vasta kun liittymismaksu on maksettu. Uusien jäsenien toivotaan tutustuvan ja osallistuvan seuran toimintaan seuraavilla sektoreilla: Jäsenkokoukset, koulutusillat, talkoot, juhlat, juniori- ja kilpailutoiminta, sekä muut toimikunnat.

Jos uusi jäsen haluaa veneensä seuran venerekisteriin, kuuluu hänen täyttää venekortti. Myös vanhat jäsenet täyttävät venekortin jos he hankkivat uuden veneen.

Kun jäsen hakee venepaikkaa on hänen täytettävä laituripaikkahakemus.

Nimi-, osoite tai venetietojen muuttuessa, ole hyvä ja ilmoita muutoksista suoraan sihteerille joko sähköpostitse tai postitse.

Espoon Merenkävijät ry: Venekortti

Veneen tietoja

Moottorin tietoja

Vakuutustiedot

Paikka ja Päiväys

Laituripaikkahakemus


Haen uutta laituripaikkaaHallussani olevan laituripaikan siirtoaHaluan kokonaan luopua laituripaikastaniKorjaus/muutos tietoihini venerekisterissä ja vuosikirjassaVaraan paikan mastovajassa

Tiedot omistajasta

Paikka ja päiväys

Olen tutustunut EMK:n laituripaikkojen vuokraussääntöihin ja sitoudun noudattamaan niitä sekä satamamestarin ja laituri-isännän veneen kiinnittykseen yms. liittyviä ohjeita