Jäsenyys

Jäsenyys

Jäsenhakemus tehdään joko tästä tulostettavalla emkjäsenhakemus 2018 
tai seuran toimistosta saatavalla jäsenhakemuslomakkeella. Hakemukset toimitetaan allekirjoitettuina joko sähköpostin liitetiedostona tai postitse seuran toimistoon. Liittymiseen vaaditaan kaksi EMK:n seuran vuosijäsentä suosittelijoiksi. Jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa. Uusi jäsen saa postitse tiedon jäsenyyden hyväksymisestä. Jäsenyys astuu voimaan vasta kun liittymismaksu on maksettu. Uusien jäsenien toivotaan tutustuvan ja osallistuvan seuran toimintaan seuraavilla sektoreilla: Jäsenkokoukset, koulutusillat, talkoot, juhlat, juniori- ja kilpailutoiminta, sekä muut toimikunnat.

Jos uusi jäsen haluaa veneensä seuran venerekisteriin, kuuluu hänen täyttää venekortti. Myös vanhat jäsenet täyttävät venekortin jos he hankkivat uuden veneen.

Kun jäsen hakee venepaikkaa on hänen täytettävä laituripaikkahakemus.

Nimi-, osoite tai venetietojen muuttuessa, ole hyvä ja ilmoita muutoksista suoraan sihteerille joko sähköpostitse tai postitse.

  Espoon Merenkävijät ry: Venekortti

  Veneen tietoja

  Moottorin tietoja

  Vakuutustiedot

  Paikka ja Päiväys

   Laituripaikkahakemus


   Haen uutta laituripaikkaaHallussani olevan laituripaikan siirtoaHaluan kokonaan luopua laituripaikastaniKorjaus/muutos tietoihini venerekisterissä ja vuosikirjassaVaraan paikan mastovajassa

   Tiedot omistajasta

   Paikka ja päiväys

   Olen tutustunut EMK:n laituripaikkojen vuokraussääntöihin ja sitoudun noudattamaan niitä sekä satamamestarin ja laituri-isännän veneen kiinnittykseen yms. liittyviä ohjeita