Jäsenyys

Jäsenyys

Vuosijäseneksi liittymiseen vaaditaan suosittelijaksi kaksi seuran vuosijäsentä, jotka ovat olleet vähintää 5 vuotta seuran vuosijäseniä. Mikäli sinulla ei ole ystäväpiirissäsi EMKlaisia niin se ei ole jäsenyyden esteenä. Siinä tapauksessa seuran kommodori haastattelee sinut. 

Jäsenhakemuksen saat laittamalla viestiä ositteeseen toimisto(at)emk.fi  Palauta hakemus tuohon samaan osoitteseen.

Hallitus käsittelee ja hyväksyy jäsenhakemuksia sekä keväällä että syksyllä. Kevään hakemukset tulee olla EMK:lla viimeistään maaliskuun puoliväliin mennessä. Hakemusten hyväksyntä on huhtikuussa.  Syksyllä jäsenhakemuksia käsitellään ja hyväksytään loka- ja marraskuussa. Syksyllä seuraan hyväksytyt osallistuvat aina seuraavan kevään uusien jäsenten infotilaisuuteen

Jäsenyys astuu voimaan, kun hakija on osallistunut uuden jäsenen infotilaisuuteen ja  liittymismaksu on maksettu. Maksut ja hinnat osiosta löydät tietoa mm. liittymismaksuista.

Infotilaisuudessa kerrotaan seurasta ja sen toimikuntien toiminnasta, säännöistä sekä toimintatavoista.

EMK:n venerekisteri ja laituripaikat

Jos uusi jäsen haluaa hakea EMK:lta laituripaikkaa, tulee hänen jäsenyyden olla astunut voimaan ja vene tulee liittää EMK:n  venerekisteriin. Täytä tätä varten venekortti. Myös vanhat jäsenet täyttävät venekortin, jos he hankkivat uuden veneen.

Kun jäsen hakee laituripaikkaa tai nykyisen paikan vaihtoa Haukilahden satamasta on hänen täytettävä laituripaikkahakemus.

Nimi-, osoite tai venetietojen muuttuessa, ole hyvä ja ilmoita muutoksista suoraan sihteerille käymällä toimistolle tai  sähköpostitse.