Suosituimmat purjehduskouluviikot täyttymässä

EMK järjestää taas kesällä 2024 Haukilahdessa suositun purjehduskoulun uimataitoisille 7–13 vuotiaille. Viikon mittaisia alkeiskursseja järjestetään kesäkuussa ja elokuussa.

Ilmoittautuminen leiriviikoille on hyvässä vauhdissa ja suosituimmat viikot alkavat jo täyttyä. Varaathan siis oman paikkasi pikaisesti!

EMK:n leirit ovat SPV:n Lasten purjehduskoulu -konseptin mukaisia

Lasten purjehduskoulussa taitoja opetetaan turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien opastuksella.

Lasten purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen konsepti, jonka tavoitteena on järjestää korkealaatuista purjehduksen alkeisopetusta ympäri Suomen. Seurat järjestävät Lasten purjehduskoulun alkeiskursseja tai alkeistason viikkoharjoituksia. Lasten purjehduskoulu on tarkoitettu noin 7-13-vuotiaille. Kurssitarjonta eri-ikäisille sekä kurssien hinnat voivat vaihdella seurojen välillä. Tutustu seurojen kurssitarjontaan ”Tule mukaan!” -välilehden alta.

Purjehduskouluun mukaan ilmoittautuessa ei tarvitse olla aiempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Alkuun tutuksi tulevat vesillä liikkuminen,  ohjaaminen sekä erilaisten käännösten tekeminen. Lasten purjehduskoulussa opit tarvittavat taidot, jotta harrastus voi jatkua seurojen järjestämiin harjoituksiin.