Vartiointi

Kauden 2019 vartiointijärjestelmä aukeaa maanantaina 8.4. ja vartiovuoro on mahdollista varata sivujen kautta maanantaihin 13.5. asti, minkä jälkeen varaamatta jääneet vuorot arvotaan. Vuorot menivät viime kaudella varsin nopeasti, eli kannattaa olla aktiivinen. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta varata vuoroa sähköisesti, voit varata sen myös toimistosta sen aukioloaikoina ylläolevien päivämäärien puitteissa.

Muistutuksena, että vartiointivelvollisuus on eräs jäsenen tärkeimmistä velvollisuuksista, ja meidän kaikkien yhteinen etu, joka auttaa ehkäisemään varkauksia mutta myös valvoo veneitä ja tarttuu tarvittaessa toimeen esim. myrskyllä tai erilaisten vikojen sattuessa (tulipalo, uppoaminen). Sääntöjemme puitteissa vartiointivuoron laiminlyönnistä on määrätty 250 € suuruinen sakko. Muistuttaisin myös että useampi vartioinnin peräkkäinen laiminlyönti johtaa venepaikan menetykseen.

Jos et itse pääsisi vartioimaan, voi vuoron suorittaa myös sukulaisesi tai kaverisi. Lisäksi EMK on saannut tiedot seuraavilta jäseniltämme, jotka ovat myös käytettävissä varavartijoiksi:
Jan Smeds 045-2350909, Markus Lindholm 040-5495297, Robert Liias 040-0536254 ja Veikko Talvitie 044-5011314

Lisää tietoa vartioinnista vartiointiohjeesta (katso alisivu) ja vartiotuvassa olevasta mapista, tai vartiopäälliköltä (Jan Tjurin, 050 4821028, jan.tjurin(a)nokia.com)

Vartiointijärjestelmän linkki ja ohjeet:

Tervetuloa Espoon Merenkävijöiden sähköiseen vartiointijärjestelmään. Voit tehdä järjestelmässä vartiovuorovarauksen, täyttää vartiopäiväkirjaa ja katsoa satama-alueen kamerakuvia. Lisäksi voit varata talvisäilytyspaikan sekä Haukilahteen että Suomenojalle.

Kirjaudu järjestelmään henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Jos jostakin syystä et ole niitä saanut, tai olet ne hukannut, niin rekisteröidy vartiojärjestelmässä uudelleen kohdasta ’rekisteröidy tässä’ tai ota yhteys toimistoon/vartiopäällikköön.

 Ennen vartiovuoron varausta, tarkistathan tietojesi oikeellisuuden ohjelman kohdasta ’omat tietoni’. Itse vartiovuoron varaus tehdään kohdasta ’vuorojen valinta’. Seuraa ohjeita ja varaa itsellesi sopiva vuoro.

Jos tarvitset apua tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, niin ota yhteys vartiopäällikköön tai toimistoon.

KLIKKAA TÄSTÄ VARTIOINTIJÄRJESTELMÄÄN