Varaa aika runkotarkastukseen

Keskitetty runkokatsastus huhtikuussa 2019 Suomenojalla

Erinomainen tilaisuus runkokatsastuksen hoitamiseen sujuvasti on järjestämämme keskitetty runkokatsastus Suomenojalla lauantaina 13.4  ja 27.4.2019. Tässä on toimintaohje pähkinänkuoressa:

– Katsastusajat ovat molempina päivinä klo 10-13

– Ajat keskitettyihin runkokatsastuksiin tulee varata sähköpostilla tapahtuman organisaattorilta osoitteessa seppo.sauro(a)gmail.com

– Ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (ilmoita kumpaan päivään pyrit), ja kaikille mukaan mahtuneille ilmoitetaan todennäköinen katsastusaika. Mikäli ilmoittautuneitten määrä on jo ylittänyt ko. päivän kapasiteetin, ilmoitetaan paluupostissa varausten täyttymisestä.

– Ajanvarauksen yhteydessä on ilmoitettava seuraavat tiedot:

o veneen nimi ja tyyppi (valmistaja ja mallityyppi)
o veneen paikka selkeästi, mielellään Suomenojalla olevan virallisen
kartan (venepaikan) mukaan
o paikalla olevan veneen omistajan tai hänen edustajansa kännykkänumero

Elleivät nuo päivät Suomenojalla sovi, ota yhteyttä johonkin katsastajaamme runkokatsastuksen sopimiseksi: https://www.emk.fi/wordpress/katsastajien-yhteystiedot/

Tarkista itse runkokatsastustarve venetodistuksesta: runko- ja peruskatsastus on ajankohtainen, jos kaikki viisi katsastusmerkintää on todistukseen täytetty.  Runkokatsastus on niin ikään tehtävä veneen omistajan vaihtuessa ja siinä tapauksessa, että runko on vaurion jälkeen korjattu. Tässä katsastuksessa keskitytään erityisesti asioihin, joita ei laiturissa voi tehdä, eli vedenalaisen rungon kuntoon, veto ja ohjauslaitteisiin, läpivienteihin ja erilaisiin vedenalaisiin antureihin.

Tarvittaessa ota yhteys tapahtuman organisaattoriin:
Seppo Sauro puh. +358 40 504 2101

Huomaa kuitenkin, että ilmoittautuminen on aina tehtävä sähköpostilla.

Terveisin

Katsastustoimikunta