Talvipaikat

EMK:n talvisäilytyspaikat

Talvisäilytysaika on 15.9 – 10.6, minä aika vene (pukki/traileri) saa olla EMK:lle osoitetulla alueella Suomenojalla ja Haukilahdessa. Pukeille ja trailereille on ao. ajan ulkopuolella osoitettu erillinen säilytysalue Suomenojalla, mikä ilmoitetaan vuosittain erikseen.

Talvisäilytyspaikkojen varaus tapahtuu vartiontijärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.hinet.fi/emk/varaus/extranet/

Paikkajako on nähtävissä myös EMK:n kotisivuilla ja Suomenojalla mastotelineen vieressä. Jälki-ilmoittautumisia tulee välttää. Kun paikkajako on lyöty lukkoon, EMK:lla ei ole mahdollisuuksia lisätä uusia paikkoja omalle alueelleen vaan talvipaikkaa on haettava suoraan kaupungilta. Jälki-ilmoittautumiset (jos ilmoitusta ei ole tehty 3.9. mennessä) ja muutostoivomukset on osoitettava suoraan satamamestarille satama(at)emk.fi. Talvisäilytysalueelle Suomenojalle ja myös Haukilahteen saa tuoda veneitä vain osoitetulle paikalle.

Talvipaikkamaksuluokat ovat nähtävissä uusimmassa jäsentiedotteessa. Hintaluokka määräytyy veneen enimmäisleveyden + 0,6m mukaan.

EMK:n talvisäilytysalue ja paikkajako Suomenojalla ja Haukilahdessa 2018-2019

Suomenojan talvipaikat 2018-19
EMK Haukilahden talvisäilytyspaikat 2018-19