Paviljongin klubitia ja sauna

EMK:n klubitilan säännöt

Klubitilan tarkoituksena on edistää jäsenistön yhdessäolomahdollisuuksia ja viihtyvyyttä.

Klubitila on tarkoitettu ainoastaan EMK:n ja sen jäsenistön käyttöön. EMK:n hallitus ja toimikunnat voivat varata tilan yhdistyksen toimintaan liittyviin kokouksiin ja illanviettoihin lähinnä edustusluonteisissa tilaisuuksissa tai silloin, kun toimiston neuvottelutila on varattu. Klubitila on kuitenkin pidettävä jäsenistön vapaassa käytössä sellaisina päivinä, kun Haukilahdessa on EMK:n järjestämiä kilpailu-, illanvietto- tai muita tapahtumia.

Jäsen voi tuoda yhden yhdistykseen kuulumattoman vieraan tutustumaan klubitilaan edellyttäen, että siellä on tilaa eikä vierailu haittaa jäsenistön yhdessäoloa.

Klubitilan sponsorilla on mahdollisuus varata klubitila omaan käyttöönsä enintään kolmeksi tunniksi kerrallaan kaksi kertaa kuukaudessa. Varauksista ilmoitetaan klubitilan oveen kiinnitetyllä ilmoituksella.

Klubitilassa voi viettää aikaa klo 8-24 välisenä aikana. Ruoka-annokset suositellaan noudettavan ainoastaan Paviljongin ravintolasta.

Jokainen kävijä on velvollinen kuittaamaan käyntinsä vieraskirjaan ja siivoamaan jälkensä.

Klubitila pidetään aina lukittuna ja jokaisen kävijän on varmistettava kaikkien ovien lukittuminen. Klubitilan avaimen voi kuitata EMK:n toimistosta maksua vastaan.

EMK:n saunasäännöt

Saunan tarkoituksena on yhdessä klubitilan kanssa edistää jäsenistön yhdessäolo mahdollisuuksia ja viihtyvyyttä.

Sauna on tarkoitettu ainoastaan EMK:n ja sen jäsenistön käyttöön poikkeuksena kilpailutapahtumat, jolloin sauna lämmitetään kaikkia kilpailijoita varten. Vieraiden osalta saunaa koskevat samat säännöt kuten klubitilaakin, jäsen voi tuoda yhden vieraan mukanaan saunomaan. 

EMK:n klubi-iltoina ja kilpailutapahtumissa on sekä naisten- että miesten saunavuorot. Muina aikoina saunottaessa merkitse varauskirjaan, onko kyseessä miesten saunavuoro vai naisten saunavuoro ja kellonaika, milloin vuoro alkaa ja päättyy. Huomioi, että saunomaan voi tulla samaan aikaan muitakin Emk:n jäseniä. Perhesaunamahdollisuutta Paviljongilla ei ole. On tärkeää, että varauksien peruutukset merkitään myös saunakirjaan.

Saunan voi lämmittää klo 9-22 välisenä aikana. Ohjeet saunan lämmittämiseen on pukuhuoneessa. Saunan käyttäjä hoitaa lämmityksen kytkennän itse. Noudata lämmitysohjetta ja varmista lähtiessäsi, jos muita saunojia ei ole enää tulossa, että kiuas ei jää päälle. Lauteilla käytetään aina peflettejä. Veden suihkuttaminen lauteille on kielletty.

Lähtiessäsi huolehdi, että saunatilat jäävät siistiin kuntoon. Pesuaineita on siivouskaapissa pukuhuoneessa. Tyhjät juomapullot ja tölkit jokainen vie pois mukanaan. Nimikkopyyhkeitä ei myöskään jätetä pukuhuoneeseen. Puhtaaseen ja siistiin saunaan on mukava mennä uudelleen kylpemään.

Virkistäviä saunahetkiä!