Espoon Merikoulun kuulumisia

Uutisia Espoon Merikoululta

Merikoulun kausi 2017 on nyt pääosin takanapäin. Koulumme on jo tähän mennessä kuluvalla kaudella tarjonnut jäsenilleen reilusti yli 30 koulutustapahtumaa tai koulutuksellista kerhoiltaa joissa koulutettavia on ollut yli 600 henkilöä. Voidaan ylpeänä todeta että pystymme tarjoamaan jäsenillemme koulutuspaketin joka hakee vertaistaan Suomen mittakaavassa.

Merikoulussa valmistaudutaan juuri nyt uuteen kauteen ja koulutuskalenterin suunnittelu on parhaillaan menossa. Kutsumme kaikki jäsenet antamaan vinkkejä ja toiveita uusista koulutuksista. Tämän voit tehdä ottamalla yhteyttäoman seurasi koulutusvastaavaan tai antamalla palautetta nettisivuillamme: https://www.espoonmerikoulu.fi/yhteystiedot/ehdotuksia-uusista-koulutuksista/

Myös tiedotusta on tarkoitus parantaa sillä uusista kursseista ja kurssien satunnaisista muutoksista tiedottaminen on havaittu haasteelliseksi viiden jäsenseuran kerhokirjeiden kautta. Tiedotusta parantaaksemme olemme luoneet Merikoululle oman sähköpostituslistan ja vaihtoehtoisen Facebook-ryhmän. Liittymällä jompaankumpaan saat ajankohtaista tietoa kursseista suoraan sähköpostiisi tai Facebook-tilillesi. Kerhokirjeissä tultaneen muistuttamaan satunnaisesti muutaman kerran vuodessa Espoon Merikoulun toiminnasta mutta varsinainen mainostaminen ja tiedottaminen siirtyy Merikoulun omiin käsiin ja kyseisille tasavertaisille kanaville. Toivoimme ettäjoko postituslistalle tai Facebook-ryhmälle tulee paljon seuraajia. Postituslistan säännöt lähetettävien sähköpostien määrästä löytyy ilmoittautumissivulta.     

Postituslista: https://www.espoonmerikoulu.fi/yhteystiedot/ehdotuksia-uusista-koulutuksista/ Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/EspoonMerikoulu/

Tulevalla kaudella on myös suunnitelmissa kokeilla valituilla kursseilla ideaa sallia jäsenten tuoda yksi ulkopuolinen vierailija tilaisuuksiimme. Osa koulutuksistammehan on aina ollut avoimia kaikille veneilystä kiinnostuneille.

Terveisin,
Koulutusvastaavat