Tule vapaaehtoiseksi EMK 60v Syysregattaan 9.-10.9.2023

Syksyllä juhlavuosi huipentuu EMK:n 60-vuotis Syysregattaan. Regatassa nähdään useita kevytveneluokkia, joista osassa panoksena on Suomen mestaruudet! Syysregatta tullaan purjehtimaan kolmella rata-alueella ja Haukilahden ranta täyttyy kevytvenepurjehtijoiden lisäksi oheistoiminnoista ja juhlahumusta.

Järjestelyihin tarvitsemme ison määrän vapaaehtoisia ja juuri sinun apuasi! Anna yhteystietosi tästä linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä ja löydämme varmasti sopivan tehtävän juuri sinulle! Kaikki järjestelyihin osallistuneet saavat muistoksi Syysregatan juhlapaidan.

Järjestetään loistava kilpailu, joka jää hyvänä muistona osallistujien ja järjestäjien mieleen. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja myös ensikertalaisille löytyy varmasti sopivaa puuhaa.

Esimerkkejä tehtävistä:

Poijuvene

Jokaisella radalla on 2-3 kumivenettä, joissa on kaksi henkilöä. Veneiden tehtävä on laskea ankkureiden varaan poijut kilpailupäällikön osoittamaan paikkaan sekä tarvittaessa siirtää poijuja. Veneessä on aina mukana kokeneempi ribillä ajamisen hallitseva vapaaehtoinen, mutta apukäsiksi pääsee ilman aiempaa kokemustakin!

Vapaaehtoisten lisäksi kumiveneistä on aina pulaa ja jäsenistön omista veneistä on iso apu!

Lähtö- ja maalivene

Lähtöveneessä on kilpailupäällikkö, joka vastaa kilpailusta kokonaisuudessaan. Kilpailupäällikön lisäksi tarvitaan apuja kirjaamaan maaliin tulleita tai liian innokkaasti lähtölinjan ylittäneitä. Myös ajanotossa ja merkkilippujen kanssa lisäkäsistä on apua.

Oheistoiminnot

Oheistoimintoihin tarvitaan paljon vapaaehtoisia, mm. rantamanagerin tehtäviin, eväsvastuuseen, liikenteen ohjaukseen, mediatiimiin tai tulospalveluun.