Tallklippanilla toukokuussa tuplatalkoot – ilmoittaudu mukaan

Hei EMKlainen Tallklippanilla kävijä!

Tallklippanilla tapahtuu tulevan kauden aikana. Saarelle rakennetaan uusi grillikatos (vanhan tilalle) ja ison saunan taakse nousee puuvaja, jossa hyödynnetään vanhan grillikatoksen materiaaleja. Kumpikaan näistä ei toteudu ilman talkootyötä. EMK:lla on vahva talkooperinne. Kaikki Tallklippanille rakennettu, on tähänkin asti tehty talkoilla ja myös jatkossa on tarkoitus vaalia tätä hienoa perinnettä.

Koska saaren ylläpidosta huolehditaan yhteisvoimin, niin olet lämpimästi tervetullut antamaan panoksesi ja osallistumaan talkoisiin. Niitä järjestetään kahdet.

13.-14.5 Grillikatoksen purkutalkoot

Tehtävälistalla siis mm. vanhan grillikatoksen purku ja uuden grillikatoksen rakennusmateriaalien siirto saunakalliolta grillipaikalle. Talkoita isännöivät saari-isäntäparikunnista Mika ja Kati, koska Outi ja Vesa ovat vielä tuolloin päättämässä jäätikkövaellustaan Islannissa.

Ilmoittautumiset 8.5 mennessä meramanen@gmail.com Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

18.-21.5 Varsinaiset kevättalkoot

Anton Donner urakoi ja johtaa grillikatoksen pystytystä.  Puuvajan tekoon tarvitaan käsiä, joissa pysyy vasara. Myös ison saunan ränniprojekti viedään päätökseen unohtamatta perinteisiä kevättalkoiden tehtäviä: saunojen siivoukset, ikkunoiden pesut jne. Eli ihan takuuvarmasti jokaiselle löytyy tekemistä. ja mitä enemmän meitä on sen paremmin ja nopeammin saamme työt tehtyä.

Ilmoittaudu päiväksi tai neljäksi. Ihan miten sinulle sopii. Talkooväkeä joka tapauksessa tarvitaan.

Ilmoittautumiset 15.5 mennessä toimisto@emk.fi Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat.