Aloita purjehdus – syksyn junioreiden alkeisryhmä aloittaa 14.8.

Espoon Merenkävijöiden junioritoiminta on hauskaa ja opettavaista. Harjoitustoiminnan tavoitteena on kasvattaa nuorista osaavia ja innostuneita purjehtijoita ja nyt on mahdollisuus aloittaa mahtava harrastus.

Syksyn alkeisryhmä, eli haastajat, aloittaa harjoittelun maanantaina 14.8.2023 ja ryhmä harjoittelee vesillä maanantaisin ja keskiviikkoisin elokuusta lokakuulle, yhteensä yli 15 vesiharjoituskertaa (á 3h).

Hinta 150 euroa, sisältää seuran jollan käytön varusteineen, valmennuksen sekä oheistapahtumat, kuten pimeäpurjehdus ja seuran mestaruuskisat. 

Alkeisryhmä alkaa olla syksyn osalta täynnä, mutta otamme valmennustilanteen salliessa lisää purjehtijoita mukaan. Mikäli haluat vielä mukaan, niin lähetä sähköpostia juniorit@emk.fi ja kerro viestissä purjehtijan ikä ja purjehduskokemus.

Seura tarjoaa kannustavaa valmennusta jokaiselle yksilöllisen kehityksen mukaan. Ketään ei jätetä huomiotta, jokainen on eri vaiheessa kehitystä.

EMK on Suomen Olympiakomitean Tähtiseura sekä SPV:n vuoden junioriseura 2020. Tarjoamme harjoitustoimintaa Optimistijollilla, Zoom8-jollilla, Europe-jollilla sekä Lasereilla.

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta juniorit@emk.fi

Jollia pimeäpurjehduksella