Kaudella 2022 palkitut juniorit ja taustajoukot

Kausi 2022 sai upean päätöksen perinteisissä junioreiden pikkujouluissa, jossa palkittiin kaudella menestyneitä purjehtijoita ja taustajoukkoja!

EMK:n Vuoden purjehtijapalkinnon sai SM-hopeaa purjehtinut Juho Virolainen ja seuran vuoden 2022 valmentajaksi äänestettiin Optareiden ranking-ryhmän valmentaja ja seuran valmennuspäällikkö Jan Rindell. Vuoden 2022 perhepokaali meni Eskolan perheelle.

EMK:n purjehtijat saavuttivat kauden aikana kolme SM-mitalia, kun Juho Virolainen toi seuralle Europen SM-hopeaa ja parhaana tyttönä palkittu Emma Aho SM-prossia. Tessa Leinos purjehti Zoom8 -luokassa SM-prossille. Onnittelut mitalisteille!

Purjehduksen arvokisoissa nähtiin yhteensä kuusi emkiläistä, kun Emma Aho edusti Suomea Europen MM-kisoissa, Kerttu Seistonen Zoom8 MM-kisoissa ja Tessa Leinos Zoom8 PM-kisoissa. Optimistien PM-kisoihin osallistuivat Vilho Mykkänen, Caroline Vikman ja Elsa Eskola.

Espoon Merenkävijät ry:n myönsi ansiomerkkejä ansiokkaasta seuratyöstä kilpailu- ja junioritoimintaan liittyen. Kultainen ansiomerkki Jaakko Kairamo ja Petri Sane. Hopeinen ansiomerkki Jan Rindell sekä pronssinen ansiomerkki Jyrki Lehtinen ja Helmi Holmberg.

Europe ja Zoom8 -luokkien purjehtijoita pikkujouluissa

EMK:n perinteisten mestaruuskisojen pokalistit olivat:

Opti haastajat:

  1. Aino Eskola
  2. Edvin Appelqvist
  3. Outi Heikkonen

Opti kadetit:

  1. Felix Karilainen
  2. Harald Hämäläinen
  3. Iiris Viuha

Opti ranking:

  1. Vilho Mykkänen
  2. Frida Forsström
  3. Kirsikka Suurla 

Zoom8:

  1. Tessa Leinos
  2. Jooa Holmberg
  3. Migle Bareisyte

Europe:

  1. Emma Aho
  2. Sakari Suurla
  3. Marika Jauhiainen
Optaripurjehtijat pikkujouluissa 2022

Onnea kaikille palkituille!