Maksut ja hinnat

Maksut ja hinnat

Teemme EMK:ssa paljon töitä, jotta harrastamisen hinnat pysyisivät kohtuullisena ja olemme onnistuneet pitämään purjehdusharrastuksen hinnat kilpailukykyisinä. Tämän mahdollistaa aktiivinen taustajoukko, jossa vanhoja purjehtijoita ja vanhempia. Teemme mahdollisimman paljon töistä talkoilla, mutta valmennuksesta vastaa aina koulutetut ja ammattitaitoiset palkatut valmentajat.

Tutustu ja ilmoittaudu ryhmiin SuomiSportissa!
kumppani-logot

Purjehduskoulu

Purjehduskoulu on viikon mittainen leiri, jossa opetellaan purjehduksen perusteet. Hintaan sisältyy maanantaista perjantaihin koko päivän ohjelma (klo 9-17) sekä lounas, leiripaita, vakuutus ja  EMK:n jäsenyys vuodeksi.

Leirin hinta 300 €/viikko (jäsenille alennettu)

Syksyn alkeisryhmä

Alkeisryhmä, eli haastajat, harjoittelee vesillä maanantaisin ja keskiviikkoisin elokuusta lokakuulle, yhteensä yli 15 vesiharjoituskertaa (á 3h). Hinta sisältää seuran jollan käytön varusteineen, valmennuksen sekä oheistapahtumat, kuten pimeäpurjehdus ja seuran mestaruuskisat.

2024 syksyn ryhmän hinta ilmoitetaan myöhemmin

Haastajaryhmä

Haastajaryhmä aloittaa toukokuun alussa ja harjoittelee aina kesäkuun loppuun maanantaisin ja keskiviikkoisin, yhteensä yli 15 vesiharjoituskertaa (á 3h).

Hinta sisältää seuran jollan käytön varusteineen, valmennuksen harjoituksissa, JTV-kilpailuissa, seuran omilla leireillä ja haastaja- tai kadettitason kotimaan kilpailuissa sekä oheistapahtumat, kuten saariretken.

Hinta 500 €/kausi

Ilmoittaudu tästä

Kilpailuryhmät

Jatkoryhmät, eli E-jollat, Zoomit ja Optareiden kadetti- ja rankingryhmät harjoittelevat aina kun vesi on auki, huhtikuulta marraskuulle. Iltatreenejä järjestetään 2-3 kertaa viikossa, lisäksi päiväharjoituksia, leirejä, klinikoita, kisoja ja tapahtumia. 

Hinta sisältää valmennuksen harjoituksissa, JTV-kilpailuissa, seuran omilla leireillä ja vuosikalenterin mukaisissa kotimaan kilpailuissa, veneen säilytyksen jolla-alueella sekä oheistapahtumat, kuten pimeäpurjehdus, saariretki ja seuran mestaruuskisat.

Hinta 600 €/kausi

Ilmoittaudu Europe/ILCA, Zoom8, Opti-kadetit, Opti-ranking

Talviharjoittelu

Kaikki ryhmät harjoittelevat talvisin oheisharjoittelua. Ohjelmassa on ollut bolderointia, uintivalmennusta, cross-fittiä ja yleisliikuntaa. Talviharjottelupäivät ovat ensisijaisesti tiistai ja torstai (lajikohtaisia eroja), eivätkä siis välttämättä samat kuin vesitreenipäivät.

Talviharjoittelu pyritään sisällyttämään vuosittain ainakin osittain harjoitusmaksuihin, mutta talviharjoittelun hinta vahvistetaan aina erikseen. Lisäksi lajikohtaisia lisämaksuja saatetaan kerätä osallistujilta.

Hinta alkaen 0 €/talvi

Seuran jäsenmaksu

Maksaessasi harjoitusmaksun, välitämme tiedot EMK:n jäsenrekisteriin. Hallitus hyväksyy harjoitustoiminnassa mukana olevat juniorit seuran juniorijäseniksi ilman erillistä hakemusta. Seuran toimisto laskuttaa jäsenmaksun vuosittain seuran jäsenrekisterissä olevien yhteystietojen mukaan.

EMK:n jäsenet ovat samalla myös SPV:n jäseniä, joten jäsenyyteen sisältyy merkittäviä etuja: tärkeimpänä IF tapaturmavakuutus sekä kotiin postitettava Nautic -lehti. Katso kaikki SPV:n jäsenedut tästä: http://spv.fi/jasenedut

Maksettu jäsenmaksu sekä seuran ja SPV:n jäsenyys ovat edellytys harjoittelulle ja kilpailemiselle. Huomioithan, että seuran jäsenyys säilyy, vaikka lopettaisin harjoitusryhmissä. Voit erota seurasta ilmoittamalla siitä sähköpostitse toimisto@emk.fi.

Purjehduskoulun maksu sisältää seuran jäsenmaksun sen vuoden ajaksi, jolloin purjehtija on käy kurssin. Purjehduskoululaisten ei tarvitse erota erikseen seurasta vaan jäsenyys päättyy automaattisesti vuoden lopussa (pois lukien vanhat jäsenet).

Juniorijäsenmaksu 15 €/vuosi (18-vuotiaaksi asti)