KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS

Päivitetty 2020-04-13, klo 23:11

 1. EMK seuraa ja noudattaa valtiovallan antamia ohjeita koronaviruksen osalta
 2. EMK on toistaiseksi perunut kaikki koulutustapahtumat (koulutustoimikunta/veneilevä Espoo)
 3. Sääntömääräisen kevätkokouksen ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin
 4. Toimisto on toistaiseksi SULJETTU.  Jos asiat ei hoidu puhelimella ja sähköpostilla, niin silloin voi tiedustella mahdollisuutta käydä toimistolla. Tällöin vain yksi vierailija kerrallaan ja muut odottavat oven ulkopuolella. Jäsenkorttien vuositarrat ja saaren käyttötarrojen hankinta myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Suosittelemme sähköpostin käyttöä: toimisto@emk.fi
 5. Laituripaikat julkaistu 25.3. Paikkoja saattaa vielä muuttua. satama@emk.fi
 6. Harjoitustoiminta sovitaan suoraan valmentajien ja valmennettavien kesken noudattaen yleistä ohjeistusta urheilutoimintojen osalta. Haukilahden junnutilan (toimiston vieressä) käyttö harjoitteluun on kielletty toistaiseksi.
 7. Purjehduskoulujen osalta informoidaan myöhemmin lisää ja muutoksien osalta ollaan suoraan yhteydessä kursseille jo ilmoittautuneisiin
 8. Toimikuntien ”sisäiset” kokoukset järjestetään harkinnan mukaan, aina valmiuslain hengen mukaisesti ja suositaan etäkokousta puhelimella ja/tai skype/webex/zoom yms. ryhmätyöohjelmistolla.
 9. Veneiden runkokatsastukset (peruskatsastus joka viides vuosi) peruttu keväältä, jatkuu syksyllä. Vuosikatsastuksesta (kesällä laiturissa) lisää toukokuussa.
 10.  Tallklippan. Lue käytöstä lisää Tallklippanin omalta sivulta.
 11.  Vartiointi alkaa normaalin käytännön mukaan. Lue tarkemmat ohjeet Sataman- sivuilta. Vartiointivuorojen varaukset 14.4.2020 alkaen. 
 12.  Talvitelakointia voi tarvittaessa jatkaa läpi kesän ilmoittamalla tästä satama@emk.fi. Tämä poikkeusjärjestely ei vapauta laituripaikkamaksusta, ellei EMK löydä paikalle uutta vuokralaista. Laituripaikkaa ei saa vuokrata tai luovuttaa ilman EMK kirjallista lupaa ja sopimusta uuden vuokralaisen kanssa.
 13.  Spv -sivuilta löytyy myös ajankohtaista asiaa koronasta ja EMK spv:n jäsenenä seuraa niitä nyt erityisen aktiivisesti https://spv.fi/spv_uutiset/spvn-ohjeistus-koronaan-liittyen/