Joukkuepurjehdusleiri 4.-6.7.2018 ilmoittautuminen

SPV:n, Optiliiton ja EMK:n yhteistyössä toteutettava joukkuepurjehdusleiri järjestetään Espoon Haukilahdessa EMK:lla 4.-6.7.2018. Kaikki joukkuepurjehduksesta kiinnostuneet ranking-tason Opti ja Zoom8-purjehtijat ovat tervetulleita mukaan!
Päävalmentaja: SPV Vili Kaijansinkko (paikalla 6.7.2018)
Lisäksi leirillä SOL:n pm-joukkueen päävalmentaja Laura Santala sekä muita edustusjoukkeiden valmentajia sekä SPV:n juniorivalmentajia.

Ohjelma:
4.-5.7. ke-to klo 10-17 = 2 paivää treeninä joukkuepurjehdusta
6.7. klo pe 10-16 1 = päivä harjoituskilpailuja. Vili Kaijansinkko antaa joukkueille ja valmentajille palautetta ja neuvoja lähtöjen jälkeen kisan aikana

Joukkueet kootaan päivä kerrallaan ja valmentajat vaihtuvat ryhmittäin. Tyttöjen ja poikien PM-joukkueet ja EM- ja MM-joukkueet kuitenkin ajavat mahdollisuuksien mukaan joukkueina koko leirin ajan.
Ohjelmassa on käytäntöä ja teoriaa niin purjehtijoille kuin valmentajille. Leiri varmasti piristää perusharjoittelua ja antaa lisäpotkua myös ratakisaan.
Leirille voivat ilmoittautua kaikki rankingpurjehtijat sekä edustusjoukkueet. Purjehtijan tulee kyetä hallitsemaan veneensä vallitsevissa olosuhteissa.
Yhdessä tekeminen saa joukkuehengen korkealle!

Leiri kuvataan Instaan ja FB:hen lajiesittelyn merkeissä.

Leirin hinta: 105 € sisältäen valmennuksen, lounaat sekä hedelmä-juoma välipalan.

Leirin toteutumisen edellytyksenä on Minimimäärä opteille 20, Zoomeille 8

Osallistujien tietoja käytetään osallitumismaksujen tarkistukseen sekä leirin aikana mahdollisiin yhteydenottoihin kotiväkeen. Allergiatietoja käytetään ravintolan ruokalujen suunnitteluun. Tiedot tuhotaan leiri jälkeen.

Mikäli maksaessa esiintyy jtain ongelmaa, olethan yhteydessä juniorit [at] emk.fi ennen uudelleen yrittämistä.